ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

12 May, 2023 - 14:59

Categories: 

Έβγαλε μέρος της προπόνησης του Παναθηναϊκού ο Αϊτόρ

Με πρωινή προπόνηση στο «Γεώργιος Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο (14/05) παιχνίδι με τον Άρη.

Το πιο σημαντικό νέο της ημέρας, αναμφίβολα, είχε να κάνει με το ότι ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα ακολούθησε μέρος του προγράμματος, για πρώτη φορά μετά από επτά μήνες απουσίες από κάθε δραστηριότητα της ομάδας!

 

 

 

 

Ενώ το ίδιο συνέβη και με τους Αλέξις Τρουιγιέ και Λεάντρο Φρόκου, οι οποίοι βέβαια είχαν μπει σε αυτή την διαδικασία από την χθεσινή προπόνηση των «πράσινων».

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι έχει να κάνει με το πρόγραμμα των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού, ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, σέντρες και τελειώματα, ενώ ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Το «τριφύλλι» θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τους «κίτρινους» στη Λεωφόρο με προπόνηση αύριο το πρωί, με νέα προπόνηση στο Κορωπί.

Ακολούθως, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα ανακοινώσει τους… εκλεκτούς του για την αποστολή του Παναθηναϊκού.

 

Ομάδα: