ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

10 March, 2023 - 15:33

Categories: 

Έξτρα εισιτήρια για τον επαναληπτικό του Ολυμπιακού με την Μακάμπι

Οι πληροφορίες που σας είχαμε μεταφέρει προ διημέρου επιβεβαιώθηκαν. Καθώς όσα ακούγονταν περί επιστροφής εισιτηρίων από την πλευρά της Μακάμπι, επαληθεύτηκαν. Όπως προέκυψε από τη σημερινή, πρωινή σύσκεψη για τον τελικό της 15ης Μαρτίου. Μιας και οι Ισραηλινοί δεν θα χρειαστούν, τελικά, όλα τα εισιτήρια που είχαν ζητήσει για τον δεύτερο τελικό. Άρα παρότι αρχικά είχε ανακοινωθεί sold out, προέκυψαν ακόμα μερικά «μαγικά χαρτάκια» για τις ανάγκες των οπαδών του Θρύλου. Έξτρα εισιτήρια για τον 2ο τελικό

 

Από τις 17:00 της Παρασκευής τα έξτρα εισιτήρια

Με νέα του ενημέρωση, ο Ολυμπιακός έκανε γνωστό πώς υπάρχουν επιπλέον εισιτήρια για τον δεύτερο τελικό του φετινού CEV Challenge Cup. Πιο συγκεκριμένα, η διάθεσή τους θα ξεκινήσει από τις 17:00 το απόγευμα της Παρασκευή ιντερνετικά. Από αύριο το πρωί, στις 10:00, θα υπάρχουν και στο Τμήμα Μελών/Φιλάθλων. Βέβαια αυτό αν δεν έχουν εξαντληθεί ήδη. Χαρακτηριστικά, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν γνωστό πώς: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., για τον δεύτερο τελικό του Challenge Cup απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 15/3 (20:00) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ενημερώνει τους φιλάθλους του τα εξής:

 

Μετά τις επιστροφές εισιτηρίων που προέκυψαν από τη φιλοξενούμενη ομάδα, τα νέα διαθέσιμα εισιτήρια θα τεθούν σε κυκλοφορία σήμερα Παρασκευή (10/3) από τις 17:00, μέσω internet και όλο το 24ώρο, έως την εξάντλησή τους, καθώς και το Σάββατο (11/3), από το γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων στο «Γ.Καραϊσκάκης» (κάτω από την Θύρα 19-Εμπορική Στοά) και ώρες 10:00-15:00.

 

Οι τρόποι διάθεσης των εισιτηρίων μέσω internet (www.olympiacossfp.gr) και από την Ticketmaster καθημερινά, όλο το 24ώρο. Για αγορά εισιτηρίων, μέσω internet, πατήστε ΕΔΩ».

 

Πληροφορίες για τα εισιτήρια

Στον δεύτερο τελικό του Challenge Cup στο ΣΕΦ, δεν ισχύει η Κάρτα Μέλους, παρά μόνο τα εισιτήρια διαρκείας του βόλεϊ. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας παρακαλούνται να επικοινωνούν στο 2104190902-3 καθημερινά και ώρες 10:00-18:00, προκειμένου να ενημερωθούν για τον τρόπο παραλαβής του εισιτηρίου που αντιστοιχεί στη θέση τους.

Παράλληλα δεν ισχύει καμία κάρτα ελευθέρας εισόδου (προπονητών και διαιτητών).

Από το Τμήμα Μελών/Φιλάθλων θα πωλούνται, επίσης, τα συλλεκτικά t-shirts του τελικού, τα οποία κοστίζουν 10€.

Ομάδα: