ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

4 July, 2022 - 20:31

Categories: 

Ακόμη πιο κοντά στον Σεπφ ο Παναθηναϊκός

 

Στην πιο κρίσιμη καμπή της μπαίνει για τον Παναθηναϊκό η μεταγραφική υπόθεση του Αλεσάντρο Σεπφ. Ο 28χρονος διεθνής Αυστριακός μέσος εξακολουθεί να αποτελεί μία σημαντική προτεραιότητα στα «θέλω» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Μάλιστα τα νέα που προκύπτουν τις τελευταίες ώρες είναι αρκετά ενθαρρυντικά. Κι αυτό διότι μετά την σημαντική διαφορά που φανερώθηκε στο οικονομικό το Σάββατο η πλευρά του Αυστριακού μέσου επέστρεψε στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης, ρίχνοντας τις απαιτήσεις της, όπως αναφέρουν πηγές από την Αυστρία. Οι εκπρόσωποι του παίκτη έκαναν ένα βήμα πίσω, ωστόσο, εξακολουθεί να υπάρχει απόσταση σε σχέση με όσα είχαν συμφωνηθεί στα μέσα Ιουνίου, όταν ο Σεπφ ήταν έτοιμος να μπει στο αεροπλάνο για Αθήνα, ώστε να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει στους Κυπελλούχους Ελλάδας. Τότε αντί να έρθει στη χώρα μας για να ολοκληρωθεί η συμφωνία, προτίμησε να... εξαφανιστεί και όταν επέστρεψε πριν λίγες ημέρες, τα «θέλω» του δεν είχαν καμία επαφή με την αρχική συμφωνία. Καταλυτικό ρόλο στις απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή διαδραματίζει η προχωρημένη εγκυμοσύνη της συζύγου του. Πλέον, εμφανίζεται με διάθεση να φτάσει πιο κοντά σε αυτά που προσφέρει ο Παναθηναϊκός και τις επόμενες ημέρες το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά.

Ένας από τους λόγους όπου ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς καίγεται» για την απόκτηση του Σεπφ, είναι το γεγονός ότι πρόκειται για έναν ιδιαίτερα ποιοτικό παίκτη με πλούσιο βιογραφικό, που πληροί όλες τις προδιαγραφές να καλύψει το κενό της αποχώρησης του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Προέρχεται από την ακαδημία της Μπάγερν, με 32 συμμετοχές στην Εθνική Αυστρίας (6 γκολ), που έκανε μεταγραφή 5 εκατ. ευρώ στη Σάλκε τον Γενάρη του 2016 και έχει καταγράψει 142 συμμετοχές μαζί της στην Μπουντεσλίγκα. Την περασμένη σεζόν μέτρησε 31 ματς με την Αρμίνια Μπίλεφελντ, όπου αγωνίζεται την τελευταία διετία. Μετά τον υποβιβασμό της Αρμίνια, ο Σεπφ θεωρείται ελεύθερος αν και αρχικά είχε συμβόλαιο έως το 2023.