ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

11 November, 2023 - 17:50

Categories: 

Απτόητη η Τζιρόνα άλωσε με ανατροπή και την έδρα της Βαγιεκάνο!

Ασταμάτητη Τζιρόνα, συνεχίζει ακάθεκτη την ονειρεμένη της πορεία στο ξεκίνημα της φετινής La Liga!

Τι κι αν βρέθηκε να χάνει από το 5ο λεπτό της εκτός έδρας αναμέτρησής της με τη Ράγιο Βαγιεκάνο; Η ομάδα του Μίτσελ έδειξε χαρακτήρα… πρωτοπόρου, καταφέρνοντας να κάνει την ανατροπή και να επικρατήσει με 2-1!

Έτσι, πανηγύρισε την πέμπτη συνεχόμενη νίκη της και το τέλος της 13ης αγωνιστικής θα την βρει σίγουρα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 11 νίκες, μία ισοπαλία και μόλις μία ήττα, από τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία βρίσκεται στο -5 και θα φιλοξενήσει στις 22:00 τη Βαλένθια).

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και προηγήθηκαν πριν καν συμπληρωθούν 5 λεπτά αγώνα, με τον Άλβαρο Γκαρθία να ευνοείται από τις κόντρες και να εκτελεί εύστοχα σε τετ-α-τετ με τον Γκαζανίγκα. Μάλιστα, στο 9’ οι Μαδριλένοι λίγο έλειψε να σκοράρουν ξανά, αλλά ο τερματοφύλακας της Τζιρόνα απέκρουσε εντυπωσιακά μια προσπάθεια του Τρέχο.

Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το ματς και ευτύχησαν να ισοφαρίσουν πριν βγει το πρώτο ημίχρονο (42’), μετά από όμορφη ανάπτυξη και ιδανικό τελείωμα του Ντόβμπικ, ενώ στο 65’ ολοκλήρωσαν την ανατροπή, με τον τερματοφύλακα της Ράγιο να νικάει τον Ντόβμπικ σε τετ-α-τετ, αλλά με τον Σάβιο να βρίσκεται στο σωστό σημείο, για να πάρει την μπάλα και να σκοράρει προ κενής εστίας.

Μέχρι τέλος οι Μαδριλένοι πίεσαν, ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης, αλλά ο Γκαζανίγκα απέκρουσε το δυνατό σουτ του Μπεμπέ στο 87’ και η Τζιρόνα συνεχίζει ακάθεκτη στην κορυφή της βαθμολογίας!