ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

21 November, 2023 - 21:25

Categories: 

Ατομικό ο Μπελιάσουσκας στον ΠΑΟΚ

Την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ (25/11/23, 20:15) συνεχίζουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ, με τον Φώτη Τακιανό να βλέπει τον Νίκο Αρσενόπουλο να συμμετέχει κανονικά, όχι όμως και τον Λαουρίνας Μπελιάουσκας που συνέχισε με ατομικό και θεραπεία.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

Το διήμερο ρεπό που προηγήθηκε ήταν η επιβράβευση του κόουτς Φώτη Τακιανού σε όλη την ομάδα. Επιστροφή στο γήπεδο και πάλι από σήμερα για τους παίκτες του ΠΑΟΚ mateco και έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας για ένα ακόμη πολύ απαιτητικό πρόγραμμα αγώνων που έρχεται. Αρχή το ερχόμενο Σάββατο από τον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ Betsson (25/11 στις 20:15), παιχνίδι στο οποίο επικεντρώνεται από σήμερα η προετοιμασία της ομάδας.

 

Το σημερινό πρόγραμμα ξεκίνησε το πρωί με ασκήσεις στο γυμναστήριο και σουτ και συνεχίστηκε το απόγευμα με βίντεο ανάλυση και προπόνηση τακτικής.

 

Ο Νίκος Αρσενόπουλος συμμετείχε στο σημερινό πρόγραμμα της ομάδας και ετοιμάζεται για την πλήρη επάνοδό του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ακολούθησε ο Laurynas Beliauskas, που τραυματίστηκε (διάστρεμμα) στη διάρκεια του αγώνα του περασμένου Σαββάτου.

 

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ mateco συνεχίζεται με μία προπόνηση το απόγευμα της Τετάρτης.

Ομάδα: