ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

18 September, 2023 - 16:31

Categories: 

Ζουμπούλης: «Προφανώς και θέλουν Αλβανούς στο VAR και διαιτητές τύπου Μπόγκναρ ή Αγκάγιεφ»

Θέση για τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη πήρε ο Παντελής Ζουμπούλης!

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας των «κίτρινων» με δήλωσή του στάθηκε στους ισχυρισμούς των διοικητικών στελεχών της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ και του Ραζβάν Λουτσέσκου για τη διαιτησία του ντέρμπι, τονίζοντας ότι στη φάση του Σέικ Ντουκουρέ υπάρχει ξεκάθαρο επιθετικό φάουλ από τον Οζντόεφ.

Μάλιστα, άφησε αιχμές και για προηγούμενες διαιτησίες στα ντέρμπι της Θεσσαλονίκης αναφέροντας: «Προφανώς και θέλουν Αλβανούς στο VAR και Ούγγρους διαιτητές τύπου Μπόγκναρ , ή Αγκάγιεφ από το Αζερμπαϊτζάν που πέρσι δεν είδε το πέναλτι και την αποβολή του Κουλιεράκη στον Ματέο».

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Παντελή Ζουμπούλη:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ έχει ξεκαθαρίσει ότι φέτος δεν προτίθεται να εμπλακεί στο επικοινωνιακό σόου που στήνεται κάθε Κυριακή με ανακοινώσεις γύρω από τη διαιτησία. Στα οποία σόου ούτε οι… πρώην διαιτητές και σήμερα… καθηγητές δεν συμφωνούν μεταξύ τους για την ίδια φάση!!!

Επειδή όμως κάποιοι προσπαθούν συστηματικά από χθες βράδυ να κάνουν το … άσπρο… μαύρο, μη νομίζουν ότι μασάμε όλοι το σανό που μας σερβίρουν.

Για ποια κόκκινη στον Ντουκουρε μιλάνε ; Το ξεκάθαρο ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΦΑΟΥΛ του Οζντοεφ που ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ δεν το βλέπουν;

Για όλα φυσικά, υπάρχει εξήγηση. Ξέρουμε ότι τίποτα δεν γίνεται τυχαία..

Προφανώς και θέλουν Αλβανούς στο var και Ουγγρους διαιτητές τύπου Μπογκναρ, ή Αγκαγιεφ από το Αζερμπαιτζαν που πέρσι δεν είδε το πέναλτι και την αποβολή του Κουλιερακη στον Ματέο… Για να μην ξεχνιόμαστε…

Τέλος πάντων, δεν πήραμε τη νίκη που θέλαμε και ήταν ο στόχος μας, πήραμε έναν βαθμό με τόσα απρόοπτα της τελευταίας στιγμής και πάμε παρακάτω.

Μακάρι πάντως σε όλα τα ντέρμπι η διαιτησία να είναι σαν τη χθεσινή…

Με ανθρώπινα τα όποια λάθη και όχι εκ του πονηρού».

 

Ομάδα: