ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

14 May, 2023 - 19:30

Categories: 

Η Έλτσε υποχρέωσε σε ανώμαλη προσγείωση την Ατλέτικο Μαδρίτης

 

Τι και αν έχει υποβιβαστεί; Η Έλτσε έπαιξε για την τιμή της και υποχρέωσε σε κάζο την Ατλέτικο Μαδρίτης, λυγίζοντάς την με 1-0. Ένα αποτέλεσμα τιμητικό (και μόνο) για τους γηπεδούχους σε μια καταστροφική σεζόν, ενώ η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε με αυτό το αποτέλεσμα έχασε την ευκαιρία να ανέβει ξανά στην 2η θέση της βαθμολογίας.

Ο Φιντέλ στο 41ο λεπτό της αναμέτρησης άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, οι οποίοι και στο δεύτερο ημίχρονο έβρισκαν χώρους και στην κόντρα απειλούσαν την αντίπαλη εστία. Δεν θα είναι παράλογο να πει κανείς πως είχαν τις καλύτερες τελικές, αλλά ήταν και φοβερά άστοχοι!

 

Η Ατλέτικο από την άλλη, προσπαθούσε να φτιάξει φάσεις, ωστόσο χωρίς κανένα απολύτως αποτέλεσμα. Με μία από τις μεγαλύτερες να έρχεται στο 63’ με τον Καράσκο και λίγο αργότερα με τον Μοράτα σε τετ-α-τετ.

Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι, με την Ατλέτικο να χάνει την ευκαιρία να ανέβει δεύτερη και να περάσει τη Ρεάλ Μαδρίτης.