ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

2 September, 2023 - 00:41

Categories: 

Θρίαμβος της Μίλαν στο Ολίμπικο και «3Χ3»

ντυπωσιακή και ουσιαστική Μίλαν, έβαψε «ροσονέρο» το πρώτο ντέρμπι της σεζόν στη Serie A!

Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι... χάλασε την ατμόσφαιρα που έφτιαξαν οι φίλοι της Ρόμα στο κατάμεστο «Ολίμπικο», παίρνοντας τη νίκη με 2-1 χάρη στα γκολ των Ζιρού (με πέναλτι στο 9’) και Λεάο (48’), αντέχοντας παρότι έπαιξε με παίκτη λιγότερο από το 61’ λόγω αποβολής του Τομόρι και ξεκινώντας με 3/3 τη νέα σεζόν στην κορυφαία κατηγορία της Ιταλίας!

Απλώς μείωσε για τη Ρόμα στις καθυστερήσεις ο Σπινατσόλα, με τους «τζιαλορόσι» να βλέπουν τον Λουκάκου να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα τους, αλλά να μένουν χωρίς νίκη στις τρεις πρώτες αγωνιστικές.

Ανώτερη στο ξεκίνημα της αναμέτρησης η Μίλαν, ευτύχησε να προηγηθεί στο 9ο κιόλας λεπτό, όταν ο διαιτητής έδωσε πέναλτι μετά από εισήγηση του VAR σε τάκλιν του Τσελίκ στον Λόφτους Τσικ, με τον Ζιρού να εκτελεί εύστοχα για το 0-1.

Στο 22’ ο Ρούι Πατρίσιο αρνήθηκε το γκολ με εντυπωσιακή επέμβαση στον Πουλίσικ, ενώ το δεύτερο γκολ της Μίλαν ήρθε με το… καλησπέρα του δευτέρου ημιχρόνου, όταν ο Λεάο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με εντυπωσιακό γυριστό μετά από σέντρα του Καλάμπρια.