ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

22 November, 2023 - 15:25

Categories: 

Με Μπράμπετς η προπόνηση του Άρη, «ανεβαίνει» ο Σαμόρα

Την προετοιμασία του ενόψει Παναθηναϊκού (26/11, 20:30) συνεχίζει ο Άρης.

Οι «κίτρινοι» έκαναν πρωινή προπόνηση στο Δασυγένειο, στην οποία συμμετείχε και ο Γιάκουμπ Μπράμπετς, ο οποίος επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη μετά την... περιπέτειά του με την εθνική ομάδα της Τσεχίας.

Οι Θεσσαλονικείς αναμένουν και την άφιξη του Άλβαρο Σαμόρα την Πέμπτη (23/11), ενώ ο Ντομαγκόι Πάβιτσιτς συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, ο Φεράρι ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα και οι Ρουπ, Ματαρίτα, Γκαρθία έκαναν ατομικό.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Άρης:

«Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιλάμβανε και το σημερινό πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Άρη (ενεργοποίηση, rondo game και ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης) ενόψει του κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό (26/11, 20:30), στο πλαίσιο της 12ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Στη σημερινή προπόνηση, στην οποία έδωσε το «παρών» ο Γιακούμπ Μπράμπετς (αύριο αναμένεται να επιτρέψει στις προπονήσεις και ο Άλβαρο Σαμόρα, ολοκληρώνοντας -με τη σειρά του- τις υποχρεώσεις του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Κόστα Ρίκα), όπως και χθες, ο Ντομαγκόι Πάβιτσιτς συμμετείχε και πάλι στο μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης, ο Φράνκο Φεράρι ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα, ενώ οι Λούκας Ρουπ, Ρόναλντ Ματαρίτα και Μάνου Γκαρθία έκαναν ατομικό.

Αύριο, Πέμπτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στο Κλεάνθης Βικελίδης».

 

Ομάδα: