ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

20 August, 2023 - 15:37

Categories: 

Πρωταθλήτρια Κόσμου η Ισπανία στις Γυναίκες

Έγραψε ιστορία και ανέβηκε στην κορυφή του κόσμου η Ισπανία!

Οι παίκτριες του Χόρχε Βίλντα επικράτησαν με 1-0 της Αγγλίας και κατέκτησαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών, έχοντας ως χρυσή σκόρερ, την εκπληκτική, Όλγα Καρμόνα. Ανώτερη εικόνα καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού από τη «φούρια ρόχα», έλεγξε τον ρυθμό και την πρωτοβουλία των κινήσεων και θα μπορούσε να φτάσει και σε δεύτερο τέρμα.

Δεν υστέρησε κάποια παίκτρια από τις νικήτριες, ωστόσο, οι Καρμόνα, Μπονματί, Καλντεντέι ήταν εκπληκτικές και αποτέλεσαν μόνιμη πηγή κινδύνων στα καρέ της Ερπς, η οποία ήταν συγκλονιστική. Η Αγγλίδα κίπερ κατέβασε... ρολά, σε μερικά διαστήματα του παιχνιδιού έδειχνε να παίζει μόνη της και αποσόβησε πολλούς κινδύνους που θα μπορούσαν να είχαν... τελειώσει το ματς από πολύ νωρίς.

Εκπληκτικές εικόνες στο κατάμεστο Stadium Australia, όπου 75.000 θεατές παρακολούθησαν τον μεγάλο τελικό, σε μια διοργάνωση με τεράστιο ενδιαφέρον τόσο στη φάση των ομίλων, όσο και στα νοκ άουτ παιχνίδια.