ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

5 February, 2023 - 16:11

Categories: 

Στοίχημα Κυριακής: Ίντερ – Μίλαν προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Η αναμέτρηση Ίντερ – Μίλαν ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Κυριακής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

Δείτε επίσης: Και με την εγγραφή σου στη Fonbet έχεις δώρο* χωρίς κατάθεση αλλά τριπλή προσφορά* με την πρώτη σου κατάθεση

Ίντερ

Επέστρεψε στις νίκες μετά το σοκ από την Έμπολι, επικρατώντας με 2-1 στην έδρα της Κρεμονέζε. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με γκολ-ποίημα του Οκερέκε στο 11’, όμως η απάντηση της Ίντερ δεν άργησε με τον Λαουτάρο Μαρτίνεζ στο 21’. Ο Αργεντινός πέτυχε και το γκολ της ανατροπής με ωραίο τελείωμα έπειτα από ασίστ του Τζέκο. 

Οι «νερατζούρι» είναι μόνοι στη δεύτερη θέση πλέον, έχοντας δύο βαθμούς παραπάνω από Λάτσιο, Αταλάντα και Μίλαν που ακολουθούν. Φυσικά, η διαφορά από την κορυφή είναι στους 13 βαθμούς. Πιο ρεαλιστικός στόχος φαίνεται η κατάκτηση του κυπέλλου, μετά την πρόκριση  στα ημιτελικά μεσοβδόμαδα. Η Ίντερ νίκησε με 1-0 την Αταλάντα και θα βρεθεί για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης. 

Ο Νταρμιάν πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 57’, δίνοντας δίκαια το προβάδισμα στην ομάδα του Ιντσάγκι. Από τότε η Αταλάντα πήρε τον έλεγχο, όμως η Ίντερ διαχειρίστηκε σωστά το προβάδισμά της και πήρε τη νίκη-πρόκριση.

Δείτε επίσης: Δωρεάν εγγραφή στο telegram για πολλά ταμεία με ένα κλικ

 

Μίλαν

Σε… ελεύθερη πτώση βρίσκεται τον τελευταίο καιρό η Μίλαν, με κάθε αγωνιστική να είναι χειρότερη από την προηγούμενη. Το 4-0 από τη Λάτσιο ήταν βαρύ, όμως το εντός έδρας 5-2 από την Σασουόλο που ακολούθησε ήταν απλά ντροπιαστικό. Μόλις στο ημίωρο, οι «ροσονέρι» ήταν πίσω με 3-1, μετά από σόου του Μπεράρντι (ένα γκολ και δύο ασίστ). 

Η κατάσταση εκτροχιάστηκε με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν στο 5-1, με τον Οριγκί να μειώνει στο 81’ για το τελικό 2-5. Για πρώτη φορά μετά από καιρό η Μίλαν βρέθηκε εκτός τετράδας, με τη Λάτσιο και την Αταλάντα να προηγούνται στην ισοβαθμία. Δύσκολα τα πράγματα στην κοκκινόμαυρη πλευρά του Μιλάνου, με το χειμερινό μεταγραφικό παράθυρο να κλείνει χωρίς κάποια μεταγραφή για την ομάδα του Πιόλι.

 

Προγνωστικά

Η πρόσφατη αναμέτρησή τους στις 18 Ιανουαρίου για το Super Cup έδειξε πολλά για το πού βρίσκονται οι δύο ομάδες. Σε καλή φόρμα η Ίντερ, σε τραγική κατάσταση η Μίλαν. Τα αμυντικά προβλήματα των «ροσονέρι» είναι τέτοια που δεν υπάρχει τρόπος να τους στηρίξουμε.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr