ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Γρηγόρης Καρυώτης

3 May, 2023 - 16:54

Categories: 

Τεράστιο διπλό της Επισκοπής στο Σίτυ!

Το Αιγάλεω φιλοξένησε την Επισκοπή για την 23η αγωνιστική της Betsson Superleague 2. Το Σίτυ έψαχνε διακαός τους τρείς βαθμούς της νίκης, στη μάχη της παραμονής που δίνει με αντίπαλο τη Προοδευτική (έχει ένα παιχνίδι λιγότερο). Η Επισκοπή σε αντίθεση, έχει χαιρετήσει τη κατηγορία και όντας αδιάφορη για το αποτέλεσμα, ήθελε παραδοσιακά να βάλει δύσκολα στους Κυανόλευκους.  Του Γρηγόρη Καρυώτη    Στο πρώτο μέρος το Αιγάλεω πάτησε δυνατότερα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να ανοίξει το σκορ με το Κολλά στο 6', που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, έπειτα από γύρισμα του Κωστανάσιου εντός μεγάλης περιοχής από δεξιά. Επτά λεπτά μετά (στο 13') οι Κρητικοί κατάφερσαν να ισοφαρίσουν με το Βουκελάτο σε 1-1, έπειτα από εκτέλεση έμεσου φάουλ. Με πολύ φτωχή αγωνιστική εικόνα στην αναμέτρηση και χωρίς να αλλάξει κάτι έπειτα από τα 2' λεπτά καθυστερήσεων που υπέδειξε η διαιτητής της συνάντησης κυρία Τσιοφλίκη, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1 στ' αποδυτήρια. Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατότερα σε σχέση με το πρώτο, δείχνοντας θέληση να πετύχουν τέρμα και να πάρουν κεφάλι στο ματς και στο 58' η Επισκοπή πήρε τελικά προβάδισμα χάρη σε τέρμα του Αμποφό, που έστειλε δύσκολα με σουτ τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Σκαφίδα κι εκείνη κατέληξε στα δίχτυα για το 1-2. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν το Αιγάλεω, που έδειξε αρκετά επιρεασμένο μετά το δεύτερο τέρμα των Κρητικών και παρά τις όποιες ευκαιρίες είχε κι εκείνο για δεύτερο τέρμα, δε κατάφερε να αξιοποιήσει καμία εξ' αυτών. Τελικά στο 89' ο Βλαχομήτρος θα γεμίσει από αριστερά στη περιοχή και σαν από μηχανής θεός ο Φουρλάνος με τακουνάκι, θα στείλει τη μπάλα στη δεξιά πλευρά των διχτύων του Ψαρά, ισοφαρίζοντας σε 2-2 για το Σίτυ. Έπειτα και το πέρας των αρχικά 4' λεπτών έξτρα χρόνου, η κυρία Τσιοφλίκη κράτησε 2' λεπτά έξτρα χρόνου στα οποία η Επισκοπή κέρδισε φάουλ στο 90'+5' και στο 90'+6' ο Κεφάλας σκόραρε κάνοντας το 2-3 για την ομάδα του, που πήρε τεράστειο διπλό στο Σίτυ. Η ανμέτρηση έληξε στο 90'+8' με το Αιγάλεω να χάνει ευκαιρία για να κάνει το 3-3, έπειτα από εκτέλεση δικού του κερδισμένου φαουλ.Ακολούθησε εισβολή των οπαδών του Αιγάλεω και συμπλοκλή με την αστυνομία, στη προσπάθεια τους να επιτεθούν στο προπονιτή των γηπεδούχων, λόγο της 6ης διαδοχικής ήττας που βάζει το Σίτυ σε μπλελάδες.ΑΙΓΑΛΕΩ (Θ. Γράφας) : Σκαφίδας, Μπούσης (Πεχλιβανόπουλος 70'), Παπανικόλας, Φουρλάνος, Χοτζάλι (Νικολακόπουλος 46'), Τσίτσαρης, Πολυχρόνης, Ραμίρεζ (Σταματής 61'), Κωστανάσιος (Μπαστιάνος 70'), Τσιλιγκίρης (Βλαχομήτρος 74'), ΚολλάςΕΠΙΣΚΟΠΗ (Κ. Ανυφαντάκης) : Ψαρράς, Κεφαλάς, Νταμπίζας, Πολίτης, Παπαδόπουλος, Σκεντεραι, Τσιλεδάκης, Αμποφό (Καφετζής 83'), Κούτσιας, Σταθόπουλος (Τζωρτζινάκης 82'), Βουκελάτος (Αραμπατζής 74')