ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).

Π.Α.Ε. Αιγάλεω 1931

Αιγάλεω - Προοδευτική: Αντί για ντέρμπι παραμονής, τυπική διαδικασία!

Το Αιγάλεω υποδέχθηκε τη Προοδευτική για τη τελευταία αγωνιστική της χρονιάς (30η) στη Betsson Superleague 2. Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε το ματς να μην είναι ντέρμπι παραμονής, καθώς όλα ξεκαθάρισαν τη προτελευταία αγωνιστική με το Σίτυ να παραμείνει στη κατηγορία και την ομάδα του Κορυδαλλού να υποβιβάζεται τελικά στη Γ' εθνική κατηγορία.Του Γρηγόρη ΚαρυώτηΣτο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες πάτησαν αρκετά χαλαρά στον αγωνιστικό χώρο, δεδομένου ότι όλα έχουν είδη κριθεί όπως προαναφέραμε.

Read More

Αιγάλεω: Ντεμπούτο του Καβακά στο πάγκο του Σίτυ με ισοπαλία!

Το Αιγάλεω υποδέχθηκε τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 25η αγωνιστική της Betsson Superleague 2. Οι γηπεδούχοι προέρχονταν από νίκη εκτός έδρας επί της Καλαμάτας με σκορ 0-2, ενώ οι φιλοξενούμενοι από εντός έδρας ήττα από την Ηλιούπολη με σκορ 2-4.

Read More

Τεράστιο διπλό της Επισκοπής στο Σίτυ!

Το Αιγάλεω φιλοξένησε την Επισκοπή για την 23η αγωνιστική της Betsson Superleague 2. Το Σίτυ έψαχνε διακαός τους τρείς βαθμούς της νίκης, στη μάχη της παραμονής που δίνει με αντίπαλο τη Προοδευτική (έχει ένα παιχνίδι λιγότερο).

Read More

Τρίτωσε το κακό για το Αιγάλεω!

Στη τρίτη διαδοχική του ήττα υποχρεώθηκε το Αιγάλεω με σκορ 0-2 αυτή τη φορά, που υποδέχθηκε τη Παναχαϊκή στο Σταύρος Μαυροθαλασσίτης για την 21η αγωνιστική της Betsson Super League 2.

Read More

Δύσκολο απόγευμα πέρασε το Αιγάλεω στο Σεραφείδιο, ελπίδες για Προοδευτική!

Δύσκολο απόγευμα πέρασε το Σίτυ, που ηττίθηκε με 3-1 από την ΑΕΚ Β' στα Σπάτα για τη 18η αγωνιστική της Betsson Super League 2. Του Γρηγόρη Καρυώτη Το συγκρώτημα του Θωμά Γράφα υποχρεώθηκε στη δεύτερη διαδοχική του ήττα με σκορ 3-1 για τη 18η αγωνιστική της Betsson Super League 2, από την ΑΕΚ Β' στο Σεραφείδιο στάδιο.

Read More