ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

2 May, 2023 - 23:19

Categories: 

Υποβιβάστηκε η Έλτσε, μένει η μαθηματική στέψη για την Μπαρτσελόνα

Πέντε αγωνιστικές πριν από το φινάλε της LaLiga, η Έλτσε έγινε η πρώτη ομάδα που αποχαιρέτισε και μαθηματικά την κορυφαία κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος. Μετά την αποψινή ήττα από την Αλμερία (2-1), η ομάδα του Σεμπαστιάν Μπεκακέσε, παρέμεινε στους 16 βαθμούς, 15 λιγότερους από τις Εσπανιόλ και Χετάφε κι ανεξάρτητα με τ΄ αποτελέσματα της Τετάρτης, είναι αδύνατο να προλάβει...

 

Η Αλμερία, από την άλλη, με το σημερινό «τρίποντο» έκανε ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα για την παραμονή της στα μεγάλα σαλόνια. Προηγήθηκε γρήγορα με τον Λέο Μπαπτιστάο και στη συνέχεια έκανε το 2-0 με το γκολ του Εμπάρμπα στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους. Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν με το γκολ του Πόνσε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.  

 

Απέναντι στην Οσασούνα των 10 παικτών από το 27ο λεπτό (αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Εράντο), η Μπαρτσελόνα δυσκολεύτηκε πάρα πολύ και χρειάστηκε το γκολ του Τζόρντι Άλμπα στο 85΄, λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στο γήπεδο, για να φτάσει στη νίκη με 1-0.

 

Οι Καταλανοί βρίσκονται στο +14 από τη Ρεάλ (παίζει αργότερα με τη Σοσιεδάδ) και μετρούν, πλέον, αντίστροφα για την μαθηματική κατάκτηση του τίτλου.