ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

23 September, 2023 - 15:52

Categories: 

Χάνει το ντέρμπι με ΑΕΚ ο Βέρμπιτς

Χωρίς τους Μπένιαμιν Βέρμπιτς και Γιώργο Βαγιαννίδη συνέχισε και σήμερα ο Παναθηναϊκός την προετοιμασία του για το ντέρμπι της Δευτέρας (25/09) με την ΑΕΚ, στη Λεωφόρο.

Τόσο ο Σλοβένος εξτρέμ όσο και ο διεθνής δεξιός μπακ έκαναν για μια ακόμα ημέρα ατομικό πρόγραμμα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα πρέπει να θεωρούνται αμφότεροι εκτός των πλάνων του Ιβάν Γιοβάνοβιτς! Ο Βαγιαννίδης δεδομένα ήταν εκτός και η επόμενη εβδομάδα θα κρίνει το πότε θα επιστρέψει, αλλά και ο Σλοβένος θεωρείται απίθανο πια να προλάβει το μεγάλο παιχνίδι.





Το «τριφύλλι» θα προπονηθεί ξανά αύριο το πρωί στο Κορωπί και στη συνέχεια ο Σέρβος τεχνικός θα ανακοινώσει την αποστολή για το ντέρμπι με την «Ένωση».

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου:

«Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα πρωταθλήματος της Δευτέρας κόντρα στην ΑΕΚ. Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Βαγιαννίδης, Βέρμπιτς».

Ομάδα: