ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
Κώστας Παλαιολόγος

20 December, 2022 - 20:39

Categories: 

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Γκριγκόνις, εκτός Γκουντάιτις και Π.Καλαϊτζάκης

Μια σημαντική επιστροφή θα έχει ο Παναθηναϊκός στο ρόστερ του ενόψει της κρίσιμης ενκτός έδρας αναμέτρησης της Παρασκευής με την Αναντολού Εφές  (23/12, 19:30).

Ο Μάριους Γκριγκόνις, που έμεινε στα «πιτς» λόγω οσφυαλγίας τις προηγούμενες εβδομάδες, πλέον φαίνεται πως είναι έτοιμος για να επιστρέψει στη δράση. Ο Λιθουανός γκαρντ γύρισε σε φουλ ρυθμούς και ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα του Ντέγιαν Ράντονιτς την Τρίτη (20/12), με το οποίο ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα με την πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Ωστόσο, το «απουσιολόγιο» του Μαυροβούνιου τεχνικού δεν ήταν άδειο. Κι αυτό γιατί η προπόνηση ολοκληρώθηκε δίχως τρεις παίκτες, που είναι σίγουρο πως προκαλούν νέο «πονοκέφαλο» στον Μαυροβούνιο προπονητή. Συγκεκριμένα, εκτός έμεινε ο Αρτούρας Γκουντάιτις, που αντιμετωπίζει ίωση, ο Λευτέρης Μποχωρίδης, που απουσιάζει από το ματς με την Αρμάνι Μιλάνο λόγω διαστρέμματος και ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, που έχει ενοχλήσεις στη μέση.

Ομάδα: 
Διοργάνωση: