ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
Κώστας Παλαιολόγος

2 January, 2023 - 19:41

Categories: 

«Μπαμ» με τον Αντούνα ο Παναθηναϊκός!

 

Το πιο καθοριστικό βήμα για την μεταγραφή του Ουριέλ Αντούνα φαίνεται πώς πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός.

Όπως σημειώνουν στο Μεξικό οι Κυπελλούχοι Ελλάδας συμφώνησαν με τον 26χρονο εξτρέμ της Κρουζ Αζούλ και ο παίκτης περιμένει το «πράσινο φως» της ομάδας στην οποία ανήκει, ώστε να ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος της σπουδαίας μεταγραφής Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στη χώρα της Λατινικής Αμερικής ο Παναθηναϊκός δίνει στον ποδοσφαιριστή ένα συμβόλαιο με αποδοχές 50% μεγαλύτερες από αυτές που έχει στην Αζούλ. Με την τελική προσφορά του «Τριφυλλιού» να αγγίζει το ποσό των 6 εκατ. ευρώ. 

«Υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ουριέλ Αντούνα. Του προσφέρουν μισθό 50% μεγαλύτερο από αυτόν που παίρνει στην Κρουζ Αζούλ και από την πλευρά του παίκτη υπάρχει συμφωνία. Μένει να υπάρξει συμφωνία με την Κρουζ Αζούλ» ανασφέρετια στο σχετικό ρεπορτάζ. Πρόκειται για ένα πολύ αξιόπιστο και ταχύτατο ποδοσφαιριστή, ο οποίος ανταποκρίνεται πλήρως στα «θέλω» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος σε κάθε περίπτωση έχει τα φόντα να καλύψει το πολύ σημαντικό κενό που έχει προκύψει στις πτέρυγες από τον σοβαρό τραυματισμό του Αιτόρ. Μάλιστα, στο ίδιο δημοσίευμα τονίζεται ότι η Κρουζ Αζούλ είναι ανοιχτή  στο ενδεχόμενο παραχώρησης του 26χρονου ακραίου επιθετικού.

 

Ομάδα: