ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Παλαιολόγος

16 July, 2024 - 16:14

Categories: 

«Μπήκε» ο Ελ Κααμπί! στις προπονήσεις του Ολυμπιακού

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται επί ολλανδικού εδάφους η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει της επόμενης περιόδου.

Οι ερυθρόλευκοι», που βρίσκονται από χθες Δευτέρα λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά από το Ρότερνταμ φουλάρουν τις «μηχανές» τους, προσβλέποντας στο να εμφανιστούν πανέτοιμοι με την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Στα ευχάριστα για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και του άμεσους συνεργάτες του συγκαταλέγεται η ενσωμάτωση του Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Ο Μαροκινός στράικερ και περυσινός πρώτος σκόρερ του Θρύλου σε όλες τις διοργανώσεις, αφού πάτησε ολλανδικό έδαφος χθες το βράδυ, σήμερα Τρίτη (16/7) ακολούθησε το πρόγραμμα των συμπαικτών του  Φυσικά, το γεγονός ότι ο Μαροκινός επιθετικός δίνει το «παρών» στην προετοιμασία του Ολυμπιακού αυξάνει και την αισιοδοξία για τη θετική απάντησή του στην πρόταση των Πειραιωτών. Προς το παρόν, πάντως, δεν έχει απαντήσει στο κλειστό διετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές 5,5 εκατ. ευρώ, που του προσφέρει ο κάτοχος του Europa Conference League.

Σε κάθε περίπτωση αναμένονται οριστικές εξελίξεις πολύ σύντομα πια, αφού ο παίκτης θα έχει τετ-α-τετ και με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, αλλά και τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς, που βρίσκεται και εκείνος στην Ολλανδία.

 

Ομάδα: