ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Παλαιολόγος

18 September, 2024 - 19:16

Categories: 

Ατανασίεβιτς: «Θέλω μόνο να κερδίζω!»

 

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός πώς ο Ολυμπιακός ΟΝΕΧ μπήκε με το… δεξί στην ιστορική σεζόν 2024-25! Πέρα από αυτό, πέτυχε «καθαρή» νίκη με 3-0 σετ στη Βόρεια Μακεδονία, μέσα σε 63 λεπτά. Ειδικότερα, με τον Σέρβο διαγώνιο να κάνει τη διαφορά και ένα εξαιρετικό ματς στην πρώτη του εμφάνιση. Χάρη σε αυτά πήρε τον τίτλο του MVP. Ατανασίεβιτς: «Θέλω μόνο να κερδίζω».

 

Ο Ατανασίεβιτς δεν κοιτάζει τα ατομικά έπαθλα

Λοιπόν, ο Σέρβος διαγώνιος μίλησε την επομένη του ματς στην Στρούμιτσα. Πιο συγκεκριμένα, τόνισε: «Ειλικρινά, δεν κοιτάζω ποτέ τα ατομικά βραβεία. Διότι το μόνο που θέλω είναι να κερδίζουμε. Εξάλλου, για εμάς ήταν ένα σημαντικό ματς. Γιατί πέρα από τη σημαντικότητα του, δεν είχαμε φιλικά παιχνίδια. Άρα παίξαμε το πρώτο μας ματς για τα προκριματικά της κορυφαίας διοργάνωσης. Επομένως έπρεπε να δώσουμε το μέγιστο και να ξεκινήσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Επίσης, πιστεύω ότι έχουμε δυνατή ομάδα, ικανή να παλέψει με όλους τους αντιπάλους».

 

Στη συνέχεια ανέφερε: «Όμως πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Όπως κάναμε μέχρι τώρα και να ανεβάσουμε το επίπεδο του παιχνιδιού μας ακόμη περισσότερο. Ακόμα, είμαι εξαιρετικά περήφανος που είμαι μέλος αυτού του συλλόγου, που είμαι μέρος αυτής της ομάδας. Καθώς είναι μια ομάδα γεμάτη από καλούς παίκτες. Άρα θα προσπαθώ να δίνω το μέγιστο κάθε φορά, ελπίζοντας να βοηθήσω να πετύχουμε τις φιλοδοξίες του συλλόγου. Είναι νωρίς ακόμα… Όμως σίγουρα έχουμε μια ομάδα που θα παλεύει συνέχεια, κάθε φορά».

 

 

 

Ομάδα: