ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Παλαιολόγος

23 October, 2024 - 19:32

Categories: 

Εκκωφαντική «πεντάρα» για τους Πρωταθλητές Ευρώπης

Με τον ιδανικότερο τρόπο ξεκίνησε η Πρωταθλήτρια Ευρώπης Κ-19 του Ολυμπιακού την προσπάθεια υπεράσπισης των περυσινών της κεκτημένων.

 

Με εκπληκτική εμφάνιση οι πιτσιρικάδες του Πιτό συνέτριψαν με το εντυπωσιακό 5-0 την Καλέβ Ταλίν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη στη δεύτερη φάση του Domestic Champions Path του UEFA Youth League και έδειξε έτοιμη για τη συνέχεια! Οι Πειραιώτες θα πάνε στην Εσθονία στις 6 Νοεμβρίου για τη ρεβάνς και θέλουν να κάνουν το «δύο στα δύο»

 

Οι πρωταθλητές Ευρώπης επέβαλαν από νωρίς το ρυθμό τους, πίεσαν ψηλά στο γήπεδο, προβλημάτισαν τον αντίπαλο, ανέδειξαν στο χορτάρι πολλές από τα αγωνιστικές τους αρετές, έχοντας την ξεκάθαρη πρωτοβουλία.

Η υπεροχή του Ολυμπιακού απέφερε καρπούς στο 36’ με κεφαλιά του του Γιουσούφ και ασίστ του Παπακανέλλου! Στο 42′ ο Παπακανέλλος δημιούργησε και το δεύτερο γκολ των Πειραιωτών, με τον Τουφάκη να κάνει το 2-0.

Οι παίκτες του Πιτό σε καμία περίπτωση δεν έδειξαν διάθεση να χαλαρώσουν και μπήκαν και στο δεύτερο μέρος με ανάλογη διάθεση, σοβαρότητα και νοοτροπία.

Με τον Παναγάκο να κάνει το 3-0 στο 48′. Στο 56′ ο Παπακανέλλος πέτυχε και γκολ, ενώ ο Γιουσούφ βρήκε ξανά δίχτυα στο 85′, διαμορφώνοντας το τελικό 5-0.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γεωργακόπουλος, Καρκατσάλης (88′ Πλειώνης), Πρεκατές, Παναγάκος, Γιωτόπουλος (62′ Σιώζιος), Λιατσικούρας, Τουφάκης, Αλαφάκης (70′ Ρολάκης), Πνευμονίδης (62′ Λίγδας), Παπακανέλλος (70′ Φίλης), Γιουσούφ

 

ΚΑΛΕΒ ΤΑΛΙΝ Λίκερ, Κόλο, Καγιάρι, Τσερνγιάκοφ, Κιρτ (74′ Ούκιβι), Πάλου (86′ Κοραστέλιοφ), Σαλ-Αλ-Σαλέρ (60′ Τρούφελντ), Σουρόγκιν, Νίγκουλα (74′ Λέις), Γιούρισο (86′ Λασν), Λίβες