ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

29 February, 2024 - 20:56

Categories: 

«Μπήκε» και ο Ρότα στις προπονήσεις της ΑΕΚ

Όλο και μειώνονται τα αγωνιστικά προβλήματα στην ΑΕΚ.

Και αυτό διότι την Πέμπτη (29/2), μία μέρα μετά τη νίκη (4-2) των «κιτρινόμαυρων» επί του ΠΑΣ Γιάννινα που τους διατήρησε στην κορυφή, ο Λάζαρος Ρότα επανήλθε στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων.

Υπενθυμίζεται ότι ο διεθνής μπακ ακολούθησε ένα πρόγραμμα αποφόρτισης μετά τον αγώνα της «Ένωσης» με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (11/2), καθώς είχε προηγηθεί ένας μήνας που έπαιζε στα κόκκινα. Ο ίδιος ήθελε να βοηθήσει την ομάδα του, κάτι που εκτιμάται ιδιαίτερα από το «κιτρινόμαυρο» επιτελείο. Τις προηγούμενες μέρες δόθηκε ευκαιρία για λίγη αποφόρτιση και, πλέον, βρίσκεται εκ νέου στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα.

 

Έτσι, εφόσον δεν σημειώθηκε κάποια άλλη μεταβολή στο ιατρικό δελτίο, εκτός παραμένουν οι Μουκουντί και Ζίνι λόγω μυϊκών προβλημάτων, καθώς και ο Γκατσίνοβιτς που αντιμετωπίζει έντονες ενοχλήσεις. Σε σχέση με τον αγώνα με τους Γιαννιώτες, εξάλλου, θα επιστρέψει και ο Κάλενς που εξέτισε την τιμωρία του λόγω καρτών. Υπενθυμίζεται, δε, ότι ύστερα από δική του επιθυμία, ο Σέρχιο Αραούχο αγωνίστηκε την Πέμπτη (29/2) με την ΑΕΚ Β, ώστε να πάρει ρυθμό, πετυχαίνοντας, μάλιστα και γκολ.

Οι επόμενες δύο προπονήσεις της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένες για το πρωί της Παρασκευής (1/3, 10:00) και Σαββάτου (2/3, 11:00). Μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη για την αναμέτρηση με τον Άρη, την Κυριακή (3/3, 19:30) για την 26η αγωνιστική -και τελευταία της κανονικής διάρκειας- της Stoiximan Super League.

 

Ομάδα: