ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

21 January, 2024 - 22:16

Categories: 

«Σόου» Τόρες στο «διπλό» της Μπαρτσελόνα επί της Μπέτις

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φεράν Τόρες, ο Μπαρτσελόνα νίκησε 4-2 τη Μπέτις και συνεχίζει την «καταδίωξη» της Ρεάλ και της Τζιρόνα.

Οι «μπλάουγκράνα» πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων στις αρχές του β΄ ημιχρόνου και έδειξαν ότι θα «καθάριζαν» εύκολα το ματς στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν».

Ο... ανανεωμένος Ίσκο με δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά έφερε το ματς στα ίσια, όμως ο Φεράν Τόρες ήταν αποφασισμένος να κερδίσει... μόνος του το ματς.

 

Έχοντας πετύχει τα δύο πρώτα γκολ της «Μπάρτσα», ήταν αυτός που έδωσε την ασίστ στον Ζοάο Φέλιξ για το 2-3 στο 90΄ και συμπλήρωσε χατ-τρικ διαμορφώνοντας το τελικό σκορ στο 90+2΄.

 

Όσο για τη Μπέτις του Σωκράτη Παπασταθόπουλου (αγωνίστηκε σε όλο το διάστημα του παιχνιδιού), βρίσκεται στην 8η θέση της κατάταξης.

 

Νωρίτερα, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της LaLiga, η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με 3-2 της ουραγού, Αλμερία με τεράστια ανατροπή και σκοράροντας το γκολ της νίκης στο 90΄+9. Αποτέλεσμα, που έφερε τους «μερένχες» και πάλι στην κορυφή, όπου θα έχει την ευκαιρία αργότερα να επιστρέψει η Τζιρόνα, ωστόσο, η «βασίλισσα» έχει ματς λιγότερο και κρατά την κατάσταση στα χέρια της.

 

Το 10-0 της Ρεάλ επί της Αλμερία σε όσα παιχνίδια έχουν δώσει στο «Μπερναμπέου» αυτή την φορά δεν ήρθε καθόλου μα καθόλου εύκολα για το συγκρότημα του Κάρλο Αντσελότι. Η Αλμερία, που δεν έχει ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα, «πάγωσε» τους Μαδριλένους στο πρώτο ημίχρονο μπαίνοντας στ΄ αποδυτήρια προηγούμενη με 2-0!

 

Το γήπεδο «κατηφόρισε» στο δεύτερο μέρος, με τους παίκτες της Ρεάλ να ισοφαρίζουν γρήγορα (67΄) και στο 9ο από τα 11 λεπτά των καθυστερήσεων να βρίσκουν το γκολ της νίκης με τον Καρβαλιάλ. Με αυτό οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας άφησαν πίσω τους τον πρόσφατο αποκλεισμό στο Κύπελλο από την Ατλέτικο και, πλέον, θα κοιτάξουν να επιστρέψουν στο «θρόνο» του πρωταθλήματος ανακτώντας τα σκήπτρα από την Μπαρτσελόνα.