ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

26 March, 2024 - 16:38

Categories: 

Επέστρεψε και ο Μλαντένοβιτς στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού

Με μεσημεριανή προπόνηση στο «Γεώργιος Καλαφάτης» συνεχίστηκε σήμερα (26/03) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Εκεί όπου ο Φατίχ Τερίμ είδε έναν ακόμα παίκτη του «τριφυλλιού» να τίθεται στην διάθεσή του, καθώς ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην εθνική Σερβίας και επέστρεψε στο Κορωπί, κάνοντας αποθεραπεία.

Αντιθέτως, το δικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Χόρντουρ Μάγκνουσον και Έρικ Πάλμερ-Μπράουν, ενώ, φυσικά, απουσίασαν οι διεθνείς Τάσος Μπακασέτας, Φώτης Ιωαννίδης, Ζέκα, Άντραζ Σπόραρ, Μπένιαμιν Βέρμπιτς, Άνταμ Τσέριν, Γιούρι Λοντίγκιν και Σαμέτ Ακαϊντίν, που παίζει σήμερα με την εθνική Τουρκίας.

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά στο πρόγραμμα της προπόνησης του Παναθηναϊκού, οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με ασκήσεις στο γυμναστήριο, συνέχισαν με rondo, παιχνίδι σε μικρές εστίες, σέντρες και τελειώματα και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

 

Ομάδα: