ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

10 July, 2024 - 15:56

Categories: 

Ντεσάν: «Δεν αποδώσαμε όσο καλά θα έπρεπε»

 

Στην παραδοχή πως οι παίκτες της εθνικής Γαλλίας «δεν έπαιξαν όσο καλά μπορούσαν» και ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ «δεν απέδωσε τόσο καλά όσο συνήθως» προχώρησε ο Ντιντιέν Ντεσάν μετά τον αποκλεισμό των «τρικολόρ» στα ημιτελικά του Euro 2024.

«Δεν πρόκειται να πω ότι οι παίκτες μου δεν τα έδωσαν όλα. Δεν παίξαμε, όμως, όσο καλύτερα μπορούσαμε για διάφορους λόγους», ανέφερε αρχικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «μπλε» μετά την ήττα με 2-1 από την Ισπανία και πρόσθεσε.

«Ο Κιλιάν δεν απέδωσε τόσο καλά όσο συνήθως. Δεν ψάχνω για δικαιολογίες. Προσπαθήσαμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και προσπαθήσαμε να είμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο αποτελεσματικοί».

Στη συνέχεια, ο Ντεσάν δέχθηκε ερωτήσεις για το μέλλον του στον πάγκο της Γαλλίας και απάντησε: «Μόλις έχασα έναν ημιτελικό, οπότε μην μου κάνετε αυτή την ερώτηση».