ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

19 February, 2024 - 21:51

Categories: 

Προπονήθηκε κανονικά ο Τάισον στον ΠΑΟΚ

 

Την προετοιμασία του με το βλέμμα στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson κόντρα στον Παναθηναϊκό (21/2, 19:00) ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ!

Όπως ενημέρωσε ο «Δικέφαλος του Βορρά», ο Τάισον προπονήθηκε κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, έχοντας ξεπεράσει τον μυϊκό τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε, ενώ η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Λεωφόρου θα κριθεί ανήμερα του αγώνα, όταν θα εκδικαστεί η έφεση για την τιμωρία που του έχει επιβληθεί.

Επιπλέον, ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης και έκανε αποθεραπεία, ενώ η αποστολή του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει για την Αθήνα το απόγευμα της Τρίτης (20/2).

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ένα κακό βράδυ στο γήπεδο της Τούμπας την Κυριακή για τον Δικέφαλο. Ένα βράδυ που πρέπει να αφήσει άμεσα πίσω, να βγάλει αντίδραση και την Τετάρτη να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11αδα της αναμέτρησης κόντρα στον Ολυμπιακό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Οι υπόλοιποι δούλεψαν στο γήπεδο με τους προπονητές. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδια κατοχής, ενώ στη συνέχεια διεξήχθη δίτερμα με συγκεκριμένες τακτικές οδηγίες.

Ο Τάισον προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ συνέχισε με πρόγραμμα αποκατάστασης και θεραπεία.

Ο ΠΑΟΚ την Τρίτη (20.02) θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία για Αθήνα».

 

 

 

Ομάδα: