ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Παλαιολόγος

22 July, 2024 - 16:22

Σήκωσε μανίκια ο Πιρόλα στον Ολυμπιακό

 

Την ευκαιρία να πάρει μία πρώτη γεύση από την συστηματική δουλειά που γίνεται στην Ολλανδία και να ενταχθεί σε φουλ ρυθμό προπονήσεων του Ολυμπιακού, είχε τη Δευτέρα ο Λορέντσο Πιρόλα.

Το τελευταίο χρονικά απόκτημα των ερυθρόλευκων» ενσωματώθηκε στο πρόγραμμα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και βεβαίως έρχεται να καλύψει με την ποιότητα και το ταλέντο του το κενό που άφησε η επιστροφή του Νταβίντ Κάρμο στο κέντρο της οπισθοφυλακής

Ο Μεντιλίμπαρ γνωρίζει πολύ καλά ότι με τα στοιχεία που διαθέτει ο 22χρονος Ιτακόες κεντρικός αμυντικός μπορεί να δώσει δύναμη και υπεροχή στην «αεροπορία», καθώς το δυνατό του σημείο είναι το ψηλό παιχνίδι, εκεί που είναι πανίσχυρος. Το σημαντικό, βεβαίως, για τον πρώην παίκτη των Σαλερνιτάνα και Ίντερ είναι να μπει γρήγορα στη φιλοσοφία της νέας του ομάδας και να «δέσει» με τους υπόλοιπους και να παίξει και στα εναπομείναντα φιλικά που απομένουν.

 

Ο Πιρόλα ουσιαστικά μαζί με τον Αμπι θα διεκδικήσουν τη θέση του αριστερού στόπερ, την ώρα που ο Ρέτσος είναι το μεγάλο φαβορί για τη δεξιά πλευρά.

Ομάδα: