ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
Κώστας Παλαιολόγος

17 May, 2024 - 15:29

Categories: 

Χωρίς Γκος η προπόνηση του Ολυμπιακού, «μέσα» ο Πετρούσεφ

Ο Ολυμπιακός, συνεχίζει την προετοιμασία του για το αυριανό (18/5, 17:15) δεύτερο παιχνίδι της σειράς με την ΑΕΚ για την προημιτελική φάση της Basket League

Η προπόνηση της Παρασκευής (17/5) επεφύλασσε ένα απρόοπτο για τους νταμπλούχους Ελλάδας.

Κι αυτό διότι δεν συμμετείχε ο  Νάιτζελ Γουϊλιαμς Γκος, καθώς  ταλαιπωρείται από στομαχικές διαταραχές και η συμμετοχή του απέναντι στην Ένωση είναι αμφίβολη.

Την ίδια στιγμή προέκυψε και μία ευχάριστη είδηση για τον Γιώργο Μπ<αρτζώκα και ους άμεσουςε συνεργάτες του. Κανονικά συμμετείχε στην προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» ο Φιλίπ Πετρούσεφ, αφού ξεπέρασε το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρούσε, και παρόλο που δεν αγωνίστηκε στο πρώτο παιχνίδι της σειράς, αναμένεται να είναι κανονικά στην 12άδα των Πειραιωτών στον αυριανό δεύτερο προημιτελικό κόντρα στην ΑΕΚ στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

 

 

 

 

 

Ομάδα: