Aλωσε το «Γουέμπλεϊ» με ανατροπή στην ανατροπή η Ισπανία - Άνετο τρίποντο με πρωταγωνιστή Φρόιλερ για την Ελβετία
Η Ισπανία απέδειξε με το καλημέρα στο Nations League πως η στόφα της παγκόσμιας πρωταθλήτριας δεν είναι τυχαία, γυρίζοντας το ματς στην Αγγλία από 1-2 σε 3-2 στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου της League A, ενώ σπουδαία εμφάνιση έκανε και η Ελβετία του Φρόιλερ, που άνοιξε τον δρόμο για το εμφατικό 3-0 απέναντι στη Βόρεια Μακεδονία.
Η «Φούρια Ρόχα» μπήκε ιδανικά στο «Γουέμπλεϊ» και μόλις στο 2ο λεπτό ο Λαμίν Γιαμάλ άνοιξε το σκορ, όμως οι γηπεδούχοι αντέδρασαν πριν από την ανάπαυλα. Ο Άντονι Γκόρντον στο 36' έφερε το ματς στα ίσα και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Χάρι Κέιν ολοκλήρωσε την ανατροπή για το 2-1.
Η Αγγλία είχε την ευκαιρία να πάρει ακόμη μεγαλύτερο προβάδισμα στο 53', όταν ο Κέιν ανέλαβε την εκτέλεση πέναλτι, όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον Ουνάι Σιμόν. Η Ισπανία δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Ο Άλεξ Μπαένα ισοφάρισε στο 60' και στο 74' ο Μίκελ Ογιαρθάμπαλ ολοκλήρωσε την ανατροπή, γράφοντας το 2-3 μέσα στο Γουέμπλεϊ.
Για τον ίδιο όμιλο, η Κροατία πήρε επίσης μια μεγάλη νίκη, επικρατώντας 2-1 της Τσεχίας, με τον Λόβρο Μάγερ να μένει στον πάγκο για όλο το ματς. Ο αιθεαλής Λούκα Μόντριτς να άνοιξε το σκορ στο 47ο λεπτό, η Τσεχία απάντησε στο 54' με τον Άνταμ Καράμπετς, όμως η Κροατία βρήκε το γκολ της νίκης στο 77' με τον Μάρκο Πάσαλιτς διαμόρφωσε.
Ιδιαίτερο ελληνικό ενδιαφέρον είχε η αναμέτρηση Βόρεια Μακεδονία-Ελβετία, με τους Ελβετούς να επικρατούν άνετα 3-0. Ο Ρέμο Φρόιλερ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 22ο λεπτό, με τον μέσο του Ολυμπιακού να συνεχίζει με τον καλύτερο τρόπο το εξαιρετικό του ξεκίνημα στη σεζόν. Ο Αμντούνι ανέλαβε στη συνέχεια να «καθαρίσει» την υπόθεση, πετυχαίνοντας τα άλλα δύο γκολ της Ελβετίας.
Βασικός αγωνίστηκε και ο Σταύρος Πήλιος στην επικράτηση της Αλβανίας με 2-0 επί της Λευκορωσίας. Για τους Αλβανούς σκόραραν οι Ασλάνι και Μούτσι.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια, η Φινλανδία διέλυσε 7-0 το Σαν Μαρίνο, με τον Πογιάνπαλο να σημειώνει χατ-τρικ, ενώ η Σλοβακία επικράτησε 2-0 της Μολδαβίας.
Ισόπαλα 1-1 ολοκληρώθηκαν τα παιχνίδια Νήσοι Φερόε-Καζακστάν και Ισλανδία-Εσθονία, ενώ το Βουλγαρία-Λουξεμβούργο έληξε με νίκη των φιλοξενούμενων 2-1. Χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε, τέλος, η αναμέτρηση Σλοβενία-Σκωτία.

