ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Μάνια Ζαχαριουδάκη

10 September, 2022 - 20:32

Categories: 

Η παράδοση συνεχίζεται…

ΟΦΗ και Παναιτωλικός αναμετρήθηκαν σήμερα (10/9) στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» ενόψει της 4ης αγωνιστικής της Super League, όπου η ο΄μάδα του Αγρινίου επικράτησε με 2-1.

Ο ΟΦΗ φιλοξένησε τον Παναιτωλικό σήμερα (10/9) στο Ηράκλειο ενόψει της 4ης αγωνιστικής της Super League. Αν και οι Κρητικοί το πάλεψαν παίζοντας καλή μπάλα παρά τις σημαντικές απουσίες που είχαν, δεν κατάφεραν να κερδίσουν τον Παναιτωλικό, ο οποίος συνεχίζει την… παράδοση με τον Νίκο Καρέλη, ο οποίος σκόραρε για ακόμη μία φορά στο «Γεντί Κουλέ».

To παιχνίδι:

Από νωρίς ξεκίνησαν την πίεση οι γηπεδούχοι αφού μόλις στο 3ο λεπτό ο Ντουάρτε σούταρε στην εστία του Σόνι, ο οποίος με τη σειρά του μπλόκαρε. Στο 9′ ο γκολκίπερ του ΟΦΗ διαφύλαξε την εστία του με διπλή επέμβαση, έπειτα από την απειλή των Καρέλη και Ντίαζ. Στο 14′ ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ με τον Καρέλη όπου μετά από σουτ του Ντίαζ, η μπάλα κόντραρε στο στήθος του σκόρερ των φιλοξενούμενων και κατέληξε στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι μετά το γκολ έβγαλαν περισσότερη επιθετικότητα κυνηγώντας την ισοφάριση. Στο 25′ οι «ασπρόμαυροι» κέρδισαν φάουλ σε καλό σημείο το οποίο εκτέλεσε ο Στάϊκος, όμως μπλόκαρε με ευκολία ο Ανέστης. Στο 36′ ο Ντιγκό βρήκε χώρο και σούταρε μέσα στην περιοχή, τον έριξε κάτω ο Λάρσον όμως κόβοντας τον και στη συνέχεια ο Ανέστης με τάκλιν. Προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 43′ ο Μπαλογιάννης ισοφάρισε για τους Κρητικούς με ένα εντυπωσιακό γκολ, σουτάροντας έξω από την περιοχή έστειλε κατευθείαν τη μπάλα στα δίχτυα του Ανέστη.

Στο 2ο ημίχρονο ο ΟΦΗ έκανε την πρώτη του αναγκαστική αλλαγή καθώς ο Πασαλίδης χτύπησε και δεν μπόρεσε να συνεχίσει. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυναμικά στο 2ο μέρος του αγώνα και ο Ντιγκό έχασε μία απίστευτη ευκαιρία στο 61′, καθώς βγήκε απέναντι από τον Ανέστη όμως το πλασέ του στο τέλος πέρασε άουτ. Την ίδια στιγμή (61′) ο Μπαλογιάννης πέρασε από όλους σούταρε μέσα από την περιοχή, μπλοκάροντας του το πλασέ ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού.

Οι γηπεδούχοι έπαιξαν καλή μπάλα στο 2ο ημίχρονο αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη. Στο 64ο λεπτό ο Θοράρισον έβγαλε ένα ωραίο σουτ το οποίο όμως μπλόκαρε ξανά ο Ανέστης. Μετά από φάουλ των φιλοξενούμενων στο 77′ το οποίο εκτέλεσε ο Ντάγκα, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου σημείωσε το 2-0 με τον Κολοβό που σούταρε έξω από την περιοχή λίγα λεπτά μετά την αλλαγή του.

Παρά το γεγονός ότι οι «ασπρόμαυροι» μπήκαν πολύ δυναμικά στο 2ο ημίχρονο, δεν κατάφεραν να κερδίσουν, χάνοντας με 1-2 επηρεασμένοι από τις σημαντικές τους απουσίες, που έγιναν ακόμη πιο πολλές μετά τις δύο αναγκαστικές αλλαγές των Πασαλίδη και Μαρινάκη.

Συνθέσεις:

ΟΦΗ: Σόνι, Πασαλίδης ( Γιοχού 58′), Ντιουσέ, Μαρινάκης (Καμάου 68′), Μπουζούκης (Θεοδοσουλάκης 78′), Ντιγκό, Βούρος, Διαμαντής, Θοράρισον (Αποστολάκης 78′), Στάϊκος, Μπαλογιάννης

Παναιτωλικός: Ανέστης, Αποστολάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Χατζηθεοδωρίδης, Μλαντεν ( Μάρτενσον 78′), Ντίαζ  (Φλόρες 80′), Φονσέκα, Μόρσει (Κολοβός 68′), Σενγκέλια (Ντάγκο 68′), Καρέλης