ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Μάνια Ζαχαριουδάκη

31 January, 2022 - 10:42

Categories: 

Παναιτωλικός: «Σταματήστε να τον ξεφτιλίζετε»!

 

 

Ο Παναιτωλικός ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι της 2Οης αγωνιστικής της Super League με τον Άρη, όπου ηττήθηκε με 2-0.

Έπειτα από την ήττα του Παναιτωλικού από τον Άρη στο « Κλεάνθης Βικελίδης» όπου οι Αριανοί νίκησαν με δύο πέναλντι, τα «καναρίνια» εξε΄δψσαν επίσημη ανακοίνωση με αφορμή τα όσα διεξάχθηκαν, αλλά πετώντας και αιχμές για τη διαιτησία του Τζήλου.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός:

«Χειρουργείο από τα παλιά! Σαν εκείνα που ζούσαμε τακτικά στο πετσί μας πολλά χρόνια, από τη Γ’ Εθνική. Πριν έρθει ο Κλάτενμπεργκ, πριν έρθει το VAR, για να «εξυγιάνoυν» τάχα το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όχι, δεν πέσαμε από τα σύννεφα σήμερα. Άλλωστε είχαμε τοποθετηθεί και δημοσίως ζητώντας την εξαίρεση του Τζήλου και των ομοίων του.

Επειδή σήμερα εξευτελίστηκε (και είναι κρίμα) για μια ακόμα φορά με τα όσα χρειάστηκε να κάνει και ανάγκασε το σύνολο των φιλάθλων να τραγουδάνε ρυθμικά το ονοματάκι του…

Το επαναλαμβάνουμε ξανά:

Σταματήστε να τον ορίζετε!

Σταματήστε να τον ξεφτιλίζετε!

Σταματήστε να ξεφτιλίζετε το ποδόσφαιρο»!