ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

19 April, 2024 - 22:06

Categories: 

Η Μίλαν αντίπαλος των Νέων του Ολυμπιακού στον τελικό

Απέναντι στην Μίλαν θα ψάξει η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού την ευρωπαϊκή της υπέρβαση με φόντο την Κούπα του Youth League στον μεγάλο  τελικό το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας (22/4).

Οι «ροσονέρι» επικράτησαν στον άλλο ημιτελικό στη  διαδικασία των πέναλτι με 4-3 της Πόρτο έπειτα το ισόπαλο 2-2 της κανονικής διάρκειας. 

 

Η Μίλαν μπήκε δυνατά και μόλις στο 12ο λεπτό πήρε προβάδισμα με τον Σκότι. Οι «Δράκοι» πάντως έβγαλαν αντίδραση και ισοφάρισαν στο 41’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μεϊρέλες για το 1-1.

Ο σκόρερ «ντύθηκε» δημιουργός και στο 65’ έφτιαξε το γκολ του Μπρας, με το οποίο η Πόρτο έφερε τούμπα το σκορ και έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του. Μάλιστα, οι Πορτογάλοι έδειχναν να κρατάνε σφιχτά στα χέρια τους μια σπουδαία πρόκριση στον τελικό του Youth League, ωστόσο πλήρωσαν μια τραγική αμυντική αδράνεια στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Τζερόλι να κλέβει και ο Σίμελχακ να εκτελεί για το 2-2… ξεραίνοντας τους αντιπάλους τους.

Το ματς οδηγήθηκε στα πέναλτι, εκεί όπου οι παίκτες της Πόρτο έδειξαν να μην έχουν την ψυχολογία με το μέρος τους! Διότι αστόχησαν σε δύο εκτελέσεις, με τον Μεϊρέλες και τον Πίντο Μάρτινς, ενώ οι «ροσονέρι» έχασαν μόλις ένα και επικράτησαν με 4-3 για να κλείσουν ραντεβού με τον Ολυμπιακό για την κούπ