ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

22 April, 2024 - 21:35

Categories: 

Πρωταθλητές Ευρώπης οι Νέοι του Ολυμπιακού γονάτισαν την Μίλαν!!!

 

Την απόλυτη ονείρωξη βιώνουν στον Ολυμπιακό!

Λίγες ημέρες μετά την επική πρόκριση της επαγγελματικής ομάδας ποδοσφαίρου στα ημιτελικά του ConferenceLeague  για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου ήρθε η σειρά της Κ-19 των Πειραιωτών να εξυψώσει στα ύψη την υπερηφάνεια και το ίματζ του συλλόγου σε όλη την Ευρώπη!

Το σύνολο του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου παίζοντας εκπληκτικά γονάτισε την πανίσχυρη Μίλαν με 3-0 στον μεγάλο τελικό του YouthLeague και στέφθηκαν πανάξια Πρωταθλητές Ευρώπης!

Ο Ολυμπιακός μπήκε στο ματς με φουλ επιθετικές βλέψεις. Μόλις στο 3’, ο Μπάμπης Κωστούλας έκλεψε, είδε αριστερά τον Πνευμονίδη, αλλά δεν κέρδισε τον κίπερ της Μίλαν. Στη συνέχεια, ο Μπάκουλας αστόχησε. Έξι λεπτά μετά, ο Πνευμονίδης έκανε μια τρομερή επέλαση από τα αριστερά, τροφοδότησε τον Παπακανέλλο στην περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι.

Η Μίλαν έχσε σημαντική ευκαιρία στο 50’ όταν ο Σκότι σούταρε και ο Σίνα με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ.

Τρία γκολ σε έξι λεπτά!

Η συνέχεια, ωστόσο ανήκε εξ’ ολοκλήρου στον Ολυμπιακό, που πήρε το προβάδισμα στο 59’. Ο  Μουζακίτης ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα για το 1-0 μέσα σε αποθέωση.

Πριν προλάβουν να συνέλθουν οι Ιταλοί ο Ολυμπιακός ζευγάρωσε τα τέρματά του! Ο Παπακανέλλος χόρεψε την άμυνα της Μίλαν και από πολύ δύσκολη γωνία από τα δεξιά πέτυχε το 2-0  Ωστόσο, οι εκπληκτικοί μάγκες του Συλαϊδόπουλου δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς κατάφεραν να σκοράρουν και τρίτο τέρμα με ανάποδο ψαλίδι του Μπάκουλαστο 66’!

Ομάδα: